Înscrierea elevilor la pregătirea pentru excelență

Dragi eleve și elevi!

Dragi părinți!

Dragi colege și colegi, cadre didactice!

Suntem în perioada de organizare a grupelor de pregătire a elevelor/ elevilor capabili de performanțe înalte.

Am stabilit, împreună cu profesorii selectați la Centrul Județean de Excelență Sibiu, că vom putea organiza, în acest an școlar, 29 grupe de pregătire.

Înscrierea și selecția elevilor se fac în mod diferit, în funcție de istoricul pregătirii pentru excelență și de specificul fiecărei discipline. De regulă, la disciplinele pentru care pregătirea elevilor s-a desfășurat în anii școlari anteriori, la nivel județean în mod organizat, se vor face înscrieri doar pentru clasele de debut sau pentru clasele la care nu s-a realizat încă selecția. La limba română nu se fac, deocamdată, înscrieri la clasele a V-a și a VI-a, până când contextul nu va permite testarea față în față. Se vor constitui grupele doar pentru clasele a VII-a și a VIII-a, cu elevele/ elevii care au fost selectați în anii anteriori. La matematică se vor face înscrieri doar pentru clasele a III-a și a IV-a. Pentru clasa a V-a se va face o preselecție la nivelul unității. Pentru clasele a VI-a – a X-a, grupele se vor constitui din elevii/ elevele care au fost selectați în anii anteriori.

La matematică, ciclul primar, selecția elevilor se va realiza doar atunci când contextul epidemiologic va fi favorabil testării față în față.

Lista grupelor este postată în pagina Grupe de pregătire.

Înscrierea elevelor, elevilor la cursurile de pregătire se poate face online, în perioada 19-25 octombrie 2021, ora16. Elevii minori vor fi înscriși de către părinți/ tutori legali/ reprezentanți legali. Formularele de înscriere se găsesc în pagina Înscrieri.

Pentru orice informație în legătură cu înscrierile, vă rugăm să transmiteți un mesaj la adresa director@excelentasibiu.ro

Vă așteptăm cu drag,

Mihaela Carmen SEUȘAN, director.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

noutati

Alte articole