Conferința Națională a Centrelor Județene de Excelență – ediția I

concurs angajare.jpg

În vederea creării unui cadru de colaborare și cooperare între Centrele Județene de Excelență,  pentru realizarea cu succes a misiunii acestora, Centrul Județean de Excelență Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu,  Palatul Copiilor Sibiu și Asociația ECCE Educația, organizează, în perioada 21-22 octombrie 2022, la Sibiu, Conferința Națională a Centrelor Județene de Excelență – ediția I.

Conferința se adresează directorilor Centrelor Județene de Excelență/Centrului de Excelență al Municipiului București. În situația în care directorul nu poate participa, poate delega un reprezentant din Consiliul de Administrație, dacă se consideră oportun. 

Înscrierile se pot face prin completarea formularului din link https://forms.gle/CZfA9BYj8X8qEtWj6, până în data de 18.10.2022, ora 16.

Mai multe informații găsiți aici .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

noutati

Alte articole

book, old, surreal-863418.jpg

CDIdei în cărți, la a IX-a ediție

Ministerul Educației a aprobat prin Ordinul nr. 3.468/29.01.2024 Listele proiectelor de educație extrașcolară internaționale, naționale, regionale și interjudețene organizate în anul școlar 2023 – 2024. Proiectul Festival