Testarea pentru selecția elevilor în grupele de pregătire la Matematică, clasele a III-a, a IV-a și a V-a

math, education, chalkboard-1500720.jpg

În atenția părinților elevilor înscriși la programele de Matematică furnizate de Centrul Judeţean de Excelenţă Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu

Testarea în vederea selecţiei elevilor la Centrul Judeţean de Excelenţă, disciplina Matematică, clasele a III-a, a IV-a şi a V-a va avea loc sâmbătă, 7 octombrie 2023, ora 9:00 la Şcoala Gimnazială nr. 18 Sibiu, Str. Lungă nr. 65, Sibiu.

Câteva precizări!

  • Dacă elevul/ eleva a participat anul trecut la programul de pregătire Matematică, clasa a III-a, nu mai susține testul pentru clasa a IV-a.
  • Elevele/ elevii din clasa a IV-a care nu au participat anul trecut școlar, când erau în clasa a III-a, la testare, vor susține testul.
  • Dacă elevul/ eleva a participat anul trecut la programul de pregătire Matematică, clasa a IV-a, trebuie să susțină test pentru clasa a V-a.
  • Pentru clasele a VI-a- aXII-a, elevii care au fost selectati si doresc sa participe si in anul acesta, nu mai susțin test.
  • Perioada de înscriere a elevilor s-a încheiat!

Accesul la testare se va face pe baza carnetului de note, începând cu ora 8:30. La testare sunt acceptaţi doar elevii înscrişi în prealabil.

Testul va avea o durată de 1h30 min.

Pentru redactarea lucrărilor, elevii vor avea asupra lor pix/ stilou de culoare albastră, creion, radieră, riglă.

Rezultatele selecției vor fi transmise individual, cel târziu duminică, 8.10.2023, ora 14, pe mailul furnizat la înscriere.

Informații despre programul de pregătire și modalitatea de selecție pentru celelalte discipline vor transmise până în data de 12 octombrie 2023.

Succes tuturor elevelor și elevilor!

Mihaela Seușan, director

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
noutati

Alte articole

book, old, surreal-863418.jpg

CDIdei în cărți, la a IX-a ediție

Ministerul Educației a aprobat prin Ordinul nr. 3.468/29.01.2024 Listele proiectelor de educație extrașcolară internaționale, naționale, regionale și interjudețene organizate în anul școlar 2023 – 2024. Proiectul Festival